leren-gitaar-spelenAls klein kind had ik altijd al een grote passie voor muziek, om specifiek te zijn vond ik de gitaar echt geweldig en alles wat er mee te maken had trok mij erg aan. Toen ik wat ouder werd en nog steeds erg veel passie had voor de gitaar besloot ik dat ik graag op gitaarles wilde, natuurlijk kon dat niet zomaar want er kwam meer bij kijken dan ik dacht. Ik kwam er al snel achter dat een cursus noten leren lezen gitaar erg handig is! In het begin was het een hele uitdaging maar zodra ik het onder de knie kreeg was er geen stoppen meer aan.

De juiste cursussen

Natuurlijk moest ik voor de cursus noten leren lezen gitaar een aantal dingen aanschaffen zoals een specifiek notenboek, en natuurlijk een gitaar. Toen heb ik mijzelf aangemeld bij een van de beste cursussen die ik me maar kon bedenken en binnen no-time was ik aan de slag met de eerste les. Hoe vaker ik les had gehad hoe leuker het werd, ook de cursisten waar ik mee speelde waren erg gezellig en ik had natuurlijk een van de beste leraren die ik me kon voorstellen.leren-gitaar-spelen

Geslaagde lessen

Naarmate de lessen langzaam tot einde liepen en de cursusperiode ook bijna afgelopen was kon ik met een goed gevoel en een leerzaam gevoel terugkijken op een leuke, leerzame tijd met dit leerbedrijf. Mijn passie heb ik nu goed kunnen uitwerken en daar kan ik de rest van mijn leven van blijven genieten.