Remeha ketel kopen

Vandaag ga ik het met u hebben over een Remeha ketel kopen! Een week of twee geleden had ik te maken met een zeer vervelend probleem. Nog geen twee weken na de opening van mijn nieuwe restaurant ging de ketel van mijn cv installatie kapot. Natuurlijk moest ik zo snel als mogelijk een nieuw ketel voor mijn cv installatie gaan kopen. Zonder warm water en dergelijke kon ik natuurlijk geen restaurant runnen. Zodoende ben ik opzoek gegaan naar een voordelige aanbieder in deze ketels! Via het internet belandde ik uiteindelijk in de webshop van Holland Warmte. Bij Holland Warmte had ik namelijk de mogelijkheid om een Remeha ketel te kopen. 

Wanneer ik een deze bestelde via de webshop van Holland Warmte werd deze een dag later volledig geïnstalleerd. Daarnaast verkreeg ik ook nog eens een garantie van dertien jaar over mijn aankoop. Deze voordelen hebben mij overgehaald tot koop!

Remeha ketel kopen

Ik ben gered!

Donderdag plaatste ik mijn bestelling voor een nieuwe ketel en een dag later arriveerde een monteur van Holland Warmte bij mijn restaurant. Dezelfde dag heeft hij de ketel geplaatst en volledig geïnstalleerd. Dankzij deze snelle service kon ik mijn restaurant openen voor het weekend, wat natuurlijk de drukste periode van een week is. Dankzij de snelle service van Holland Warmte heb ik alsnog een goede omzet weten te behalen in het weekend waardoor ik uiteindelijk ben gered!

Wanneer u zoekende bent naar een betrouwbare aanbieder in ketels voor uw cv installatie? Dan raad ik het u aan om contact op te nemen met de geweldige aanbieder: Holland Warmte!

Holland Warmte