Een clown inhuren voor een feestje doe je ook gewoon bij Evenses. Clowns zijn waarschijnlijk de meest bekende en meest populaire artiesten van een circus en dat is niet voor niets. Lachen is één van de gezondste dingen in het leven en dat is waar deze vaak stuntelige typetjes gespecialiseerd in zijn. Clowns maken al tijden lang mensen aan het lachen. Ze zijn het hoogtepunt van een kinderfeest en het zijn ook welkome gasten op een evenement met een divers publiek. Het leuke aan een goede clown is dat er kleine problemen uit het dagelijks leven op een komische manier worden gepresenteerd. Iedereen kan meeleven met het optreden van een clown door de herkenbaarheid. Maar boven alles is het optreden van een clown natuurlijk bedoeld om te lachen.

Niet elke clown is hetzelfde
De clown die de mensen in Nederland goed kennen heeft vaak een wit gezicht, een brede rode glimlach, een rode dopneus, veel te grote schoenen en een wilde bos krullen. Dit is in ons land de meest bekende clown maar er zijn natuurlijk ook andere variaties. Sommige clowns zijn er wat serieuzer uit en iedereen heeft ook wel eens een verdrietige clown gezien. Weer andere clowns maken grappen met mime of maken mensen aan het lachen met acrobatische die steeds net mis gaan. Voor elke gelegenheid is er wel een clown te vinden die een feest naar grotere hoogtes kan brengen.

 

Bij Evenses worden alleen top artiesten aangeboden
Het grote voordeel van een website als Evenses is dat alle artiesten al uitvoerig getest zijn. Daardoor weet je zeker dat je een fantastisch optreden te zien krijgt als je een artiest boekt via dit evenementenbureau. Zo kom je nooit voor een negatieve verrassing te staan door bijvoorbeeld een tegenvallend optreden. Alle artiesten die aangesloten zijn bij Evenses zijn bewezen professionals die weten wat er van ze gevraagd wordt. Dat geldt ook voor de clowns die bij iedereen een lach op het gezicht weten te toveren.