Een eigen ontwerp maken voor raamfolie is met de online ontwerper van Windowdeco een fluitje van een cent. Om te beginnen kun je een keuze maken uit een aantal verschillende soorten folie. Gesneden folie, full colour folie en one way vision zijn maar enkele voorbeelden van soorten waaruit je kunt kiezen.

Raamfolie

Gesneden folie is beter bekend als plakletters, of reclame uitingen waarbij er bijvoorbeeld een logo uit de folie is gesneden. Vandaar de naam gesneden folie. De folie staat er bekend om dat deze geen randen bevat en is erg populair bij bedrijven en instellingen. Beschikbaar in vele kleuren en op iedere gewenste maat te vervaardigen. Een eigen huisstijl of logo is met deze raamfolie eenvoudig te ontwerpen en aan te brengen.

One way vision folie

Raamfolie

Deze folie is net als alle andere folies ook van uitstekende kwaliteit, voor buiten geschikt met een lange levensduur. De folie geeft voor de helpt privacy, er is moeilijk door naar binnen te kijken maar de folie laat nog wel daglicht door. Op ieder soort glas kun je de raamfolie aanbrengen, zelfs op HR++ glas. De lijmlaag die is gebruikt zorgt ervoor dat tijdens het aanbrengen geen bubbels ontstaan waardoor je een prachtig vlak eindresultaat hebt.

Statische raamfolie staat er bekend om dat deze folie is aan te brengen zonder dat er een lijmlaag aan te pas komt. Deze folie is geschikt om acties of evenementen van tijdelijke aard te promoten, of aandacht te geven aan bijvoorbeeld een geboorte of een kinderverjaardag.