Afgelopen maand waren wij 10 jaar getrouwd, dat moest natuurlijk gevierd worden. Ik wilde dit niet zo maar voorbij laten gaan. Ik vond het een leuk idee om met de kinderen een verre reis te maken. Na veel op internet gelezen te hebben, kozen wij voor gezellig naar Bora bora en dat bleek een goede keuze te zijn!

Four seasons resort Bora bora

Op de site van Silktravel kwamen wij een resort tegen wat ons gelijk aansprak. Het was het Four seasons resort. Dit zag er werkelijk waar geweldig uit. Dit hebben wij dus gelijk geboekt en dat bleek een goede keuze te zijn, want het was in het echt nog mooier dan op de foto’s! Het is een nieuw resort wat aan de mooie azuurblauwe zee ligt. Onze kinderen vonden de transfer van het vliegveld naar het resort al geweldig. Dit was niet een transfer met een taxi, maar we werden opgehaald met een speedboot. Dit was een geweldig begin van een geweldige vakantie.

Genoeg te beleven

De temperatuur was elke dag heerlijk, dus we konden volop zwemmen in de mooie zee. De kinderen zijn inmiddels te oud voor de kinderclub, dus daar hebben wij geen gebruik van gemaakt. Wij gaan duiken met z’n allen. De onderwaterwereld is adembenemend. Ook zijn de kinderen nog gaan parasailen. Wat waren ze enthousiast. We hebben ons geweldig vermaakt. Het liefst zou ik volgend jaar terug gaan. Het was een geslaagd huwelijksfeest!