Voor wie op zoek is naar een ultiem design qua schrijfwaar. De Sailor vulpen is een must om te hebben. Robuust design wat perfect in de hand ligt maakt het schrijfwerk een stuk prettiger. Daarnaast zijn de prijzen om deze vulpen aan te schaffen ook nog eens zeer aangenaam.

Maar waarom nu eigenlijk de Sailor vulpen?

Als je op het internet gaat zoeken, dan vind je ontelbaar veel verschillende exemplaren waaruit je kunt kiezen. Al vanaf 1911 weet Sailor precies wat een mens zoekt in schrijfwaar. Dit resulteert in een uitstekende pen waarmee je eindeloos kunt schrijven. Tevens is deze pen ook verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Niet te vergeten dat het ook erg leuk is om dit als cadeau te geven!

sailor vulpen

Sailor wordt exclusief gemaakt in Japan. Het beste materiaal wordt gebruikt om deze pennen te realiseren. Daarnaast wordt de penpunt vaak gemaakt van staal wat ervoor zorgt dat je rechte lijnen zult maken en hier ook niet mee kan knoeien.

Het belangrijkste bij een vulpen is de mogelijkheid om de inktreservoir eenvoudig te kunnen vervangen. Je zit er toch niet op te wachten om moeilijk te moeten doen wanneer de inkt op is? Bekijk dan gerust het assortiment van Sailor en bestel vandaag nog jouw uniek design! Op dit moment vind je ook nog eens aantrekkelijke acties waar je van kunt profiteren!