tolk inhuren

Handigtolk inhuren

Een tolk inhuren kan ik veel gevallen erg handig zijn. Zelf had ik er eentje nodig toen ik met een gezin uit het buitenland wilde communiceren. Ik ben namelijk juf op een basisschool en de ouders van dit meisje konden weinig Nederlands. Hierdoor was het lastig om bepaalde zaken te bespreken, zoals het feit dat ik denk dat zij dyslectisch is. Gelukkig vonden zij het zelf ook een goed idee om er iemand bij te hebben zitten die voor hen kon vertalen. Wij hebben dit al vaker gedaan en hebben altijd alleen maar goede ervaringen gehad met SIGV. Om die reden hebben wij nu weer voor hen gekozen, waar ik achteraf weer erg blij mee was. Vooraf heb ik met diegene even doorgesproken wat ik wilde gaan vertellen en daar had zij geen vragen over. Toen het gesprek eenmaal begon verliep dit vrijwel vlekkeloos en begrepen zij precies wat ik over hun dochter te zeggen had.

Eerlijk delentolk inhuren

In de toekomst gaan wij zeker weer gebruik maken van een tolk inhuren, want er lopen ook wat dingen met de kinderbescherming rondom dit meisje. Daarbij zal dan ook altijd iemand moeten zijn die dit duidelijk in hun eigen taal kan vertellen. Voor alle partijen is het prettig om hiermee te werken, daarom kiezen wij er ook voor om de kosten te delen met elkaar. Hierdoor is het erg betaalbaar voor iedereen. Mocht jij nu ook hiernaar op zoek zijn, neem dan zeker een kijkje op de website voor meer informatie. Hier vind je ook alle contactgegevens om vragen te stellen over de mogelijkheden!