Voor IT vacatures zijn diverse websites en bureaus te vinden. Het lijkt er namelijk op dat deze branche zich steeds verder ontwikkelt en er steeds meer geschoolde IT-ers zijn. Vandaar ook dat het werk zich steeds meer varieert en er steeds meer verschillende banen worden aangeboden.

De beste IT vacatures
Zoals gezegd zijn er steeds meer banen in de IT sector, zo zijn er zelfs al top banen ontwikkeld. Mocht je net afgestudeerd zijn of al langer in deze sector werken, dan is het niet zo verkeerd om jezelf nog verder te ontwikkelen. Hierbij wordt gesproken over een developer, projectmanager, software engineer, ICT support of informatie analist. De verdiensten in deze functie zijn niet heel verkeerd ze variëren namelijk tussen de 20.000 en de 50.000 euro met een uitschieter naar 90.000 euro voor informatie analisten. 

Salaris of een fijne werkplek
Toch is het salaris niet het gene waar je op moet letten wanneer je opzoek bent naar een baan. Het is natuurlijk belangrijk dat er dagelijks brood op de plank komt, maar je moet ook kijken naar wat de functie omschrijving is en of het daadwerkelijk bij je past. Soms kun je namelijk ook blij zijn met een baan waar je iets minder mee verdient maar wel alles in kwijt kunt. Bij hogere verdiensten wordt er meer van je gevraagd en is het de vraag of jij dat wel ziet zitten.