Beste hoortoestel

Het beste hoortoestel van deze tijd is een model van Phonak. Hier is een enorme keuze aan verschillende modellen te vinden. Niet iedereen is hetzelfde en daar om erg belangrijk om de tijd te nemen wanneer jouw gehoor wat minder is geworden. Bij een audicien verkopen zij ook dit merk en daarom is het belangrijk om hier een afspraak te maken voor ene hoortest. Ook is het mogelijk om op de website van deze fabrikant een kleine test te doen. Deze duurt slechts drie minuten en hier krijg je al een beetje het beeld of een hoortoestel nodig is. Echter is deze test niet te vergelijken met een volledige test bij een audicien. Daarom is het maken van een afspraak hier, zeker belangrijk. Beste hoortoestel

Het beste hoortoestel zelf uitproberen

Al jaren speel ik gitaar en daar kan ik mijzelf goed in vinden. Helaas viel het mij op dat ik de laatste tijd geen zuiver geluid meer had. Als ik aan het gitaar spelen was leek het wel dat ik de snaren niet goed pakte. Echter hoorde ik van een paar vrienden die op visite waren, dat er niets aan mijn manier van spelen mankeerde. De periode die daarop volgde merkte ik er meer dingen waren die ik niet goed meer hoorde. Tijd om aan de bel te trekken en heb hierdoor meteen een afspraak gemaakt bij de audicien.

Inmiddels heb ik al een tijd een gehoorapparaat. In eerste instantie heb ik meerdere uitgeprobeerd en uiteindelijk hieruit een keuze gemaakt. Mijn gehoor lijkt weer als vanouds en dat heb ik te danken aan mijn nieuwe hoorapparaatBeste hoortoestel