Kaasleverancier

Kaasleverancier Remijn levert veel kazen aan diverse verkopers \door heel Nederland. Zijn producten zijn dan op diverse markten en winkels te vinden. Ruim 35 jaar geleden is dit bedrijf gestart door Kees Remijn. Nooit durven hopen dat de zaken zo goed zullen gaan. Hij kocht diverse kazen in bij verschillende boeren en ging hiermee naar zijn klanten. Op deze manier is zijn beroep, kaashandelaar, begonnen. In eerste instantie gebruikte hij de kelder van zijn eigen woning als rijpingshuis, maar dat werd al snel te klein. Hierop bouwde hij een groter bedrijf, waar heel vaal kazen tegelijk konden rijpen.

Kaasleverancier

Lekkere kaas van kaasleverancier Remijn

Vandaag de dag heeft dit bedrijf een zeer grote omzet en een vast klanten kring opgebouwd. Met de hulp van verschillende boeren en bedrijven is deze handel ontstaan. Remijn koopt van diverse verschillende boeren deze kazen in, deze worden gerijpt in het rijpingshuis en daarna aan de verkopers geleverd. Deze verkopers zijn door het hele land te vinden. Kijk maar eens op een markt bij een kaasboer, gegarandeerd dat je een kaas zal vinden die van de firma Remijn afkomstig is.

Een stukje kaas doet het altijd goed bij de borrel, op een feestje of zomaar lekker tussendoor. Voor mijzelf kan ik hier wel kilo’s van kopen, want als ik iets lekker vind dan is het dit wel. Op de markt ben ik dan ook een vaste klant van de kaasboer, want een stukje kaas wil ik altijd wel in huis hebben.