Zin in een heerlijk culinair hoogstandje van Hollands eten, bezoek restaurant Amsterdam. Restaurant Cornelis Amsterdam verwent haar gasten met heerlijke Hollandse gerechten, bekijk de menu’s. En wat ga jij eten? Er wordt in dit restaurant gekookt en geserveerd volgens 5 principes:

–          Cultuur, in welke regio/streek zijn we en in welk seizoen leven we?

–          Gezond, goed voor de aarde en de mens.

–          Natuur, de natuur biedt eerlijk en veelzijdig voedsel.

–          Kwaliteit, bewust inkopen, koken en eten.

–          Waarde, werken aan de resultaten die belangrijk zijn voor morgen.

Ben jij je ook zo bewust van wat je eet en wat je uit de natuur kunt halen, zonder deze helemaal kaal te plukken? In dat geval is restaurant Cornelis in Amsterdam een verantwoorde plek om gezellig verantwoord en heerlijk uit eten te gaan.

Mogelijkheden restaurant Amsterdam

Tijd om te genieten in een restaurant Amsterdam. Je gaat er echt een heerlijke avond beleven en dan inzien hoe fijn het is om even te genieten. Je kunt er even tussenuit gaan en dan nagaan wat de opties zijn. Je hebt volop keuze qua eten en drinken. Ga naar de website van restaurantcornelisamsterdam om je smaakpapillen aan het werk te zetten. Je kunt de diverse menu’s lezen, maar je kunt ook heerlijke bereide gerechten met je eigen ogen zien. Dit restaurant schenkt tevens prachtige wijnen, cocktails en likeuren en zij adviseert je als je wil welke drank er bij een bepaald gerecht past. Het is verstandig om online te reserveren als je verzekerd wil zijn van een tafel.