Klimgordel

Al een tijd was ik op zoek naar een goede klimgordel. Niet alleen voor mijn werk, maar ook voor de klusjes thuis. Deze gordel moet natuurlijk aan bepaalde eisen voldoen. Maar alles wat je bij VDSTEENXXL koopt, moet aan bepaalde keurmerken en eisen voldoen. Je hoeft er niet bang voor te zijn dat het materiaal waarvan deze gordels zijn gemaakt slecht van kwaliteit zijn.

Voor mijn werk is het nodig om zeer stevige modellen te gebruiken. Dagelijks moet ik meerder bomen in klimmen om hier de dooie takken af te knippen of de toppen te rooien. Alles deden wij voorheen met een ladder, maar daar zijn wij van terug gekomen. Bovendien is het staan en werken op een ladder niet echt veilig. Het was dan ook een uitkomst om met een gordel een boom in te klimmen. Je hoeft alleen de gordel en het nodige snoei materiaal mee te nemen. Het tillen van een ladder behoort tot heet verleden. Klimgordel

Een klimgordel in verschillende soorten te koop

Nooit heb ik geweten dat er van deze modellen gordels zoveel varianten te koop zijn. Vooral op de website bij VDSTEENXXL  heb ik al diverse modellen voorbij zien komen. Waar mijn oog meteen op viel was een model met een soort zit plankje. Dit model lijkt mij geweldig om in mijn dagelijkse werkzaamheden te kunnen gebruiken. Meteen heb ik dit model aan mijn baas laten zien en heeft hij er ééntje gekocht. Dit model mocht ik uitproberen. Ik moet zeggen dat het een heerlijk model was om mee te werken. Meteen heeft onze baas hier meerdere van besteld.

Bij VDSTEENXXL  kan je online heel veel spullen kopen die jouw veiligheid kunnen waarborgen. Want niet alleen voor gordels ben je hier aan het juiste adres. Ook klimtouwen, brandblussers en zelfs voor goed werkkleding kan je hier goed terecht.