Telefoon reparatie in Doetinchem

telefoon reparatie in DoetinchemEen plek voor telefoon reparatie in Doetinchem vinden voor mijn dochter bleek achteraf makkelijker dan ik had gedacht. Zelf heb ik dit nog nooit nodig gehad, want ik ben altijd heel erg zuinig op mijn spullen. Mijn kroost is dat dus helaas niet. Zo heeft mijn jongste meid dus laatst haar gloednieuwe iPhone van de trap af laten vallen. Je raadt het natuurlijk al, die heeft het er niet zonder kleerscheuren vanaf gebracht. Toen hij eenmaal stil lag beneden had hij heel veel barsten in het scherm. Daardoor kon je niet meer zien wat er op het scherm stond, dus we moesten hem wel laten maken. Hierbij hebben we wel de afspraak gemaakt dat zij het geld terug moest gaan betalen, want het is niet de bedoeling dat mijn man en ik dit soort zaken moeten bekostigen. Dat speelt het niet zuinig zijn alleen maar in de hand naar mijn idee.

telefoon reparatie in Doetinchem

Langs voor telefoon reparatie in Doetinchem

Toen ik online ging zoeken naar een bedrijf gespecialiseerd in telefoon reparatie in Doetinchem vond ik er al snel eentje. Deze zat ook nog eens op loopafstand van ons huis, dus wij zijn diezelfde middag langs gegaan daar om te vragen hoe duur het precies zou zijn. De prijs die de medewerker noemde viel mij nog heel erg mee, dus toen hebben wij het direct laten maken. Dit heeft ongeveer 25 minuten geduurd en in de tussentijd hebben wij even boodschappen gedaan. Toen we terugkwamen, zag hij er weer uit als nieuw!

Een wijze les

Hopelijk is het in toekomst niet meer nodig, maar anders gaan wij sowieso weer langs bij deze telefoon reparatie in Doetinchem. De service was hier heel erg goed en daarnaast vond ik de prijs ook niet te hoog, dus dat is naar mijn idee altijd mooi meegenomen. Echt een aanrader!