seasons abonnement

Ben je geïnteresseerd in het buitenleven en ben je gek op de natuur? Dan is het tijdschrift Seasons wellicht wel iets voor jou. Een blad dat maandelijks verschijnt en eigenlijk inhoudelijk ingaat op alles wat met de seizoenen te maken heeft. Vol met leuke tips en artikelen over interieur, wonen tuinieren. Leuke wandelroutes, recepten met als rode draad daarin wat er op dat moment geoogst kan worden. Een inspirerend tijdschrift voor iedereen die houdt van het buitenleven en de natuur.

seasons abonnement

Een tijdschrift over een landelijke leefstijl

Een seasons abonnement betekent dat je iedere maand een mooi blad ontvangt over alles wat te maken heeft met natuur en een landelijk leefstijl. Wil je graag van alles weten over tuinieren en planten? Ook deze onderwerpen komen uitvoerig aanbod in het tijdschrift. Met de nadruk op leef met de seizoenen. Onderwerpen die precies aansluiten bij wat er op dat moment belangrijk is op het gebied van planten en tuinieren.

Een leuk en inspirerend tijdschrift

Het lezen van het tijdschrift Seasons geeft je inspiratie om ook gelijk aan de slag te gaan. Met de DIY-tips in het blad heb je meteen zin om het te gaan maken of om het uit te proberen. Dat kan bijvoorbeeld een heerlijk recept zijn met groente die je net op dat moment kan oogsten uit je moestuin. Maar ook bijvoorbeeld hoe je stekjes van een hortensia kan halen of hoe je je gazon het beste kan onderhouden. Daarnaast staan er ook genoeg leuke tips in om op pad te gaan. Je vindt in het blad ook de leukste tips voor de mooiste logeeradressen in de natuur of voor mooie wandelroutes.

Het buitenleven een warm hart toe dragen

Een seasons abonnement is eigenlijk een must have voor iedereen die het buitenleven en de natuur een warm hart toe draagt. Wie graag meer met de seizoenen wil leven en graag meer wil ontdekken lezen en te weten komen over alle onderwerpen die hiermee te maken hebben en die in het blad uitgebreid aan bod komen.