DB sport

Ben je niet op het gewenste gewicht, eet je niet gezond of heb je dagelijks last van een middagdip? Dan kun je hier meer groepslessen Rotterdam verandering in brengen. 

De werkwijze van DB Sport 

Je kunt veel meer uit het leven halen als je goed voor jezelf zorgt en in beweging blijft. Bij DB Sport worden er groepslessen Rotterdam aangeboden waarbij er verder gekeken wordt dan alleen de groepslessen die er aangeboden worden. Bij DB Sport zullen jouw persoonlijke doelstellingen op het gebied van fitness worden omgezet in training en advies, lifestyle en herstel zullen samenkomen om zo een optimaal resultaat te behalen. Met de groepslessen kun je afvallen, fitter worden of simpelweg de focus leggen op een gezonder leven. Tijdens een small group training zul je  in een groepje gaan sporten en werken aan jouw persoonlijke doelstellingen. In deze groepjes zullen 2 tot 6 personen aan deelnemen en door het gezelschap tijdens de training zul je meer plezier uit het fitness krijgen waardoor je gemotiveerd blijft. Je zult tevens ook lekker in de buitenlucht trainingen met een optimaal resultaat.

db sport

Een op maat gemaakt voedingsschema 

Als je besluit om deel te nemen aan groepslessen zal de personal trainer ook een analyse maken van jouw huidige voedingspatroon. Het consumeren van de juiste voeding is namelijk van essentieel belang voor het behalen van de gewenste resultaten en het creëren van een gezondere levensstijl. Zo zul je voor het afvallen niet vastzitten aan een hongerdieet maar zul je op een lekkere en verantwoordelijke manier afvallen