1Iedereen die lang op een laptop werkt ken het probleem wel van een accu die niet lang meer mee gaat. Zelf heb ik hier ook een tijde last van gehad met mijn Macbook Accu. Het probleem was ook nog dat ik deze laptop nodig heb voor het werk. Ik week namelijk in de buiten dienst en voor onze diensten moet ik wel eens producten laten zien door middel van een video. Maar door de slechte accu moest ik dit op de tablet doen en dat werkt gewoon niet zo goed als een beeldscherm. Vandaar dat ik dus opzoek moest gaan naar een oplossing.

Hoe ga ik dit oplossen?

2

omdat ik dit zo snel mogelijk geregeld moest hebben heb ik contact opgenomen met Apple met de vraag of ze me konden helpen. Dit was voor Apple geen probleem natuurlijk vroeg ik toen meteen hoeveel het mij zou gaan kosten een nieuwe Macbook Accu.  Wat ik toen hoorde was niet echt fijn voor die prijs kon ik bijna een nieuwe kopen. Vandaar dat ik besloot om maar eens op het internet te gaan kijken naar wat ze hier te bieden hebben.

De website van Bizzix

Al snel kwam ik terecht op de website van Bizzix. Dit is een webshop die gespecialiseerd is in het verkopen van Apple accessoires. Dit kwam goed uit omdat ik dus opzoek moest naar een nieuwe accu en die hadden ze hier te bieden. Zo zag ik een goede en heb ik meteen besteld tot op de dag van vandaag ben ik er erg blij mee!3