Ikzelf ben wat dat betreft een echte verzamelaar. Ik spaar namelijk antieke munten, echter wilde ik nog wel een aantal antieke munten kopen. Ik mis een tal uit mijn collectie, net iets wat ik maar al te graag compleet wil hebben om verder te gaan met mijn verzameling. Door in de winkels mijn ogen op te houden hoopte ik het daar te vinden, helaas is het mij niet gelukt om het in de winkel te vinden waardoor ik enigszins teleurgesteld naar huis ben gegaan.

Bij thuiskomst had ik de gedachten of dat ik het niet via internet vinden kan. Het feit dat je tegenwoordig alles kan verkrijgen via het internet bracht mij naar de computer! Tijdens het zoeken op het internet ben ik terecht gekomen bij Agora Numismatiek. Hier kon je namelijk voor een aantrekkelijke prijs prachtige antieke munten kopen, ook net de munten welke ik zocht!

20160204171221

Direct besteld

Ongeacht het prijskaartje wat eraan verbonden zit wilde ik mijn collectie toch compleet maken. Hier heb ik telefonisch contact over gezocht met het bedrijf en is mij duidelijk geworden dat ik gemakkelijk kan bestellen!romeinse-munten-300x198

Het bestellen van een munt, ongeacht je hebben wilt, is bij hun erg gemakkelijk! Ik weet in ieder geval zeker dat ik vaker bij hun een munt zou bestellen als ik er weer eentje wil hebben voor mijn collectie.