logo

kv_ill_overbehlaseronthEen van mijn grote irritaties is mijn overmatige rug haar. Vooral tijdens de zomer maanden ben ik druk bezig met mijn rug haar. Scheren is niet ideaal, omdat dit stoppels oplevert en waxen of epileren moet ook vaak gebeuren. Van mijn vriendin had ik begrepen dat laser ontharen voor mij de perfect uitkomst zou bieden. De haarzakjes konden worden vernietigd, waardoor er geen haargroei meer zou kunnen ontstaan.

Goede oplossing

Toen ik dit hoorde van mijn vriendin was ik direct nieuwsgierig. En daarom heb ik wat informatie opgezocht over laser ontharen. Al snel kwam ik lovende reviews tegen van mensen die de behandeling hebben ondergaan. Het verbaasde mij hoe makkelijk en pijnloos het volgens deze mensen zou zijn.

kliniek veldhovenNadat ik verschillende filmpjes had gezien ben ik op zoek gegaan naar een goede kliniek. Er was een kliniek die ik vaak langs zag komen en dat was Kliniek Veldhoven. Deze kliniek had heel veel goede reacties van mensen die tevreden waren met het resultaat van de behandeling.

Op de website van Kliniek Veldhoven had ik het een en ander gelezen over de behandeling en daarom leek het mij een goed idee om een afspraak te maken. Tijdens de afspraak heb ik uitgelegd wat de bedoeling zou zijn en wat ik er mee wilde bereiken. Een week later had ik de eerste behandeling al ingepland.

Het deed helemaal geen pijn, maar ik voelde wel dat er wat gebeurde. Met het resultaat ben ik ontzettend tevreden en ik heb geen last meer van overmatige beharing.