xterior logo

Sinds gisteren is mijn baas op zoek naar windschermen voor op het terras. Meerdere klanten hebben namelijk geklaagd om de harde wind die de gerechten van de tafels afblazen. Daarom heb ik besloten om een bedrijf te zoeken die ons hiermee kan helpen. Wel moeten de windschermen een bepaald formaat hebben. Daarom moet het bedrijf wel voldoen aan een paar voorbeelden die wij hebben gesteld.

ZoekenBellis-terrasschermen-xterior

Op het internet kwamen veel bedrijven naar voren die allemaal interessante producten aanboden. Toch is er maar een bedrijf die mijn aandacht het meest heeft getrokken, namelijk Xterior. Dit bedrijf heb ik namelijk ook aangeraden gekregen door een goede vriend. Hij werkt ook in een horecazaak die de schermen daar heeft aangeschaft. Dit maakt natuurlijk enige indruk op mij en daarom heb ik besloten om contact op te nemen met een van de medewerkers van het bedrijf.

Contacthorecaparasol

Voordat ik contact op nam, heb ik dit bedrijf aangeraden bij mijn baas. Mijn baas is zeer enthousiast en vindt dit een goede oplossing. Daarom heeft hij toestemming gegeven om de mogelijkheden met dit bedrijf te bespreken. De medewerker nam vriendelijk de telefoon op en stond mij gedurende het gesprek netjes te woord. De medewerker beantwoordt mijn vragen niet alleen zorgvuldig, maar is ook nog eens zeer behulpzaam. Er is namelijk werkelijk van alles mogelijk bij dit bedrijf. Zij houden rekening met de voorwaarden die wij hebben gesteld en kunnen de opdracht realiseren, geweldig! Wij kijken er nu al naar uit.