2

Vandaag ga ik het hebben over een nobel infraroodcabine voor je woning. Velen van jullie zullen zich vast afvragen wat dit precies zijn. Dit zijn cabines in de vorm van een sauna die een speciale verlichting hebben waardoor je dus een kleine zon nabootst. In principe is het dus een soort van zonnebank, maar dan met minder nadelen als een daadwerkelijke zonnebank. Zo gebruikt het een stuk minder stroom en het neemt minder plaats in als een zonnebank.

Hoe ben ik hier op gekomen.

1

 

Nou dat zit namelijk zo ik was laatst bij mijn tante op bezoek eb die had er ook een in huis. Ik was zo nieuwsgierig naar wat de nobel infraroodcabine precies deed. Dus ik vroeg aan haar of ik er even in mocht zitten, en dit mocht dus van haar. Zo heb ik me omgekleed en ben ik in de cabine gaan zitten voor een halfuur. Dit was echt heel erg prettig, ik voelde me top fit toen ik er uit kwam.

Ik dacht bij mezelf dit moet ik thuis ook hebben.

Zodoende kwam ik thuis aan en ben ik meteen naar de website geweest waar zij het op had besteld. Hier stonden heel erg veel verschillende soorten cabines op. Je had er allerlei formaten en allemaal voor een leuke prijs. Ik heb er nu al een tijdje eentje thuis en ik ben er echt heel erg blij mee!