fietsverhuur Utrecht

fietsverhuur UtrechtPas geleden ben ik met mijn vrouw een weekendje naar Utrecht gegaan en daar heb ik fietsverhuur Utrecht leren kennen. Mijn vrouw en ik wilden er even lekker op uit en Utrecht leek ons hier de perfecte plek voor. Utrecht is natuurlijk een prachtige plek en wij wilden deze stad graag beter leren kennen. We zijn daarom opzoek gegaan naar een bedrijf dat aan fietsverhuur in Utrecht doet.

fietsverhuur Op het moment dat je een fiets wilt huren dat moet je volgens veel inwoners van Utrecht bij Fietsenwinkel ’t Jochie zijn. Zij staan dagelijks klaar voor de klanten en ze hebben voor iedereen wel een passende fiets. Wij moesten van te voren contact opnemen, hierdoor konden ze kijken of ze een passende fiets voor ons hadden. Wij namen daarom contact met ze op en dit was een top idee. Een dag later stonden de fietsen voor ons klaar en konden we de stad Utrecht eens even goed verkennen. We moesten onze ID-kaart meenemen en een contract tekenen waar in staat hoeveel dagen we de fietsen wilden huren. Dit ging allemaal erg snel en daardoor konden wij al snel gebruik maken van de fietsen.

Heerlijk dagje fietsen!fiets Utrecht

Uiteindelijk hebben wij een heerlijke dag gehad en hebben we de stad Utrecht goed leren kennen. De fietsen waren erg comfortabel en wij zijn zeker van plan om dit nog een keer te doen als we in Utrecht zijn. Dit was een hele leuke ervaring en de service van het bedrijf was erg goed.