dier1Uw hond cremeren wanneer hij is overleden is een mooi afscheid, tenminste vind ik. Mijn moeder had een hond voor een erg lange tijd en hij is dan ook erg oud geworden, hij is uiteindelijk gestorven in zijn slaap aan de ouderdom en dat is iets wat ik erg fijn vind omdat hij niet geleden heeft. Iedereen was altijd heel erg gehecht aan de hond en daarom vond mijn moeder het een leuk idee hem te cremeren zodat iedereen ook nog een keerdier afscheid kon nemen op een fatsoenlijke manier en ze zijn as konden uitstrooien in het bos waar hij altijd uitgelaten werd, dit zijn mooie herinneringen die je zo nog een keer op kunt halen.

Het was een mooi moment

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVoor mijn familie was het een mooi moment om nog even afscheid te nemen tijdens het hond cremeren. Voor de kleine kinderen die met de hond waren op gegroeid was het ook een erg emotioneel moment maar toch was het wel fijn en ook voor hun, nu weten ze tenminste hoe en wat. Ik vind het zeker een aanrader om bij dit bedrijf uw hond te laten cremeren omdat de service heel erg goed is en de locatie ook, ik heb verder niet veel ervaring met andere bedrijven maar het beviel mij in ieder geval erg goed hier en ik had er een goed gevoel over.