Pod e-sigaretten is een type elektrische sigaret dat als een hybride sigaret wordt gezien. Dit type werkt dan ook precies met een vervangbare cartridge, maar kunnen wel met e-liquid worden gevuld wanneer deze op raakt. De cartridge wordt bij een pod sigaret een pod genoemd, vandaar de naam. Deze pod beschikt over een spiraal waarmee je de pod pas hoeft te vervangen nadat deze een paar keer is aangevuld met e-liquid. Een pod e-sigaret kopen is aan te raden voor degenen die minder dan 10 sigaretten per dag roken. Dit type is ook zeer geschikt om van gewoon roken over te stappen naar elektrisch roken. Bij deze manier van roken komt geen rook vrij maar wordt het roken van een gewone sigaret wel zo veel mogelijk geïmiteerd. Dit is dan ook een klein elektronisch item dat bestaat uit een navulreservoir en een batterij. 

Wanneer kies je voor een pod e-sigaret

Gezien het hoge gebruiksgemak zijn pod e-sigaretten zeer geschikt als eerste type elektrische sigaret. Door het gemak in gebruik wordt dit type e-sigaret zowel door nieuwkomers als ervaren dampers erg veel gebruikt. Dit komt eveneens door het zeer handig mee te nemen formaat. Wanneer je over weinig bagageruimte beschikt, dan is de pod e-sigaret een goede uitkomst. Deze neem je dan ook makkelijk mee in de auto, op vakantie, naar de kroeg en concerten en nog veel meer. 

Zijn pod e-sigaretten voor jou geschikt?

Een pod e-sigaret is een zeer eenvoudig te gebruiken en handzaam model. Indien je een zwaardere roker bent, dan is het mogelijk dat dit type over te weinig batterij en dampcapaciteit beschikt voor jouw behoeften. Vaak worden dit soort modellen vaak als tweede e-sigaret aangeschaft, naast een andere soort e-sigaret. Dit komt vooral doordat dit type heel handig is mee te nemen. Daarnaast is dit type erg geschikt voor degenen die alleen bij het uitgaan roken of wanneer ze in gezelschap zijn.