Opleiding secretaresse

De opleiding secretaresse heb ik afgenomen bij: fabiusopleidingen.nl. Omdat ik dit prima kon realiseren naast mijn baan was deze geslaagde actie een uitkomst om te kunnen doorgroeien bij het bedrijf waar ik werkzaam voor ben. Omdat ik maar één avond in de week naar de leslocatie hoefde te gaan. Was dit voor mij geen geregel met mijn werk. Tevens heb ik zelfs een deel van mijn studiegeld bij de belastingdienst kunnen terugvragen. Dat noem ik nou nog eens een meevaller!

Opleiding secretaresse

Ik kan mij nu verder gaan doorontwikkelen

Tijdens mijn opleiding om als secretaresse aan de slag te gaan, kreeg ik al door dat dit de juiste keuze was. Omdat de firma waar ik voor werk gaat uitbreiden, komen er een aantal functies bij. Omdat ik hiervoor mijn kans wilde aangrijpen, wilde ik dit wel doen met de juiste kennis op zak. Omdat ik inmiddels al ben geslaagd, ben ik ook al aangenomen voor de functie die vrij komt. Op dit moment ben ik een nieuwe medewerker aan het inwerken en daarnaast voer ik al werkzaamheden uit voor mijn nieuwe functie. Het is echt erg prettig om eens iets anders te doen waarin je na je studie verder in door kunt ontwikkelen. 

Voor een ieder die zich wil omscholen of gewoon een studie wil doen om iets bij te leren? Neem eens een kijkje op de website, je zult zien dat je hier uitstekend kunt slagen. Dan bedoel ik letterlijk maar ook figuurlijk!

Opleiding secretaresse