Mooie verzorgde wenkbrauwen zijn van essentieel belang bij het uiterlijk van een modebewuste vrouw. Deze moeten natuurlijk passen bij de rest van je gezicht en misschien nog belangrijker; je haar. Wanneer je je hoofdhaar hebt geblondeerd en eronder zie je nog erg donkere wenkbrauwen, dan kan dit voor een vreemd effect zorgen. Andersom geldt dit ook als je juist donker haar hebt en je wenkbrauwen zijn heel licht. Je wenkbrauwen verven doe je met speciaal hiervoor ontwikkelde verf, die je speciaal moet bestellen om zeker te zijn dat je een goed product gebruikt en er geen problemen opspelen. Bij RefectoCil vind je wenkbrauwverf voor iedere haarkleur. Met verschillende kleuren die ook nog eens met elkaar te combineren zijn ben je ervan verzekerd dat je de juiste verf hebt om je wenkbrauwen weer bij je look te laten passen.

Ga zelf aan de slag

Wenkbrauwen verven is een uiterste secuur taakje, maar kan door iedereen gedaan worden. Het enige waar je op hoeft te letten is dat je de juiste verf hebt en je weet welke kleur je wil hebben. De wenkbrauwverf van RefectoCil is wordt geleverd in een handige tube van 15 milliliter, waardoor je eenvoudig kunt doseren. Er zijn veel verschillende tinten van onder andere blond, brunette en rood beschikbaar, die ook weer goed met elkaar te mengen zijn zodat de kleur van je wenkbrauwen weer overeenkomt met die van je kapsel.

Het aanbrengen van de verf is heel eenvoudig en zo geleerd. Op de website van RefectoCil staan genoeg online trainingen waar op een begrijpelijke manier wordt uitgelegd hoe je het beste kunt mengen, verven en verzorgen. Mocht je er na deze trainingen nog steeds niet uitkomen, dan helpen de mensen van de klantenservice je graag verder. Bel met je vraag op en je wordt goed bijgestaan door iemand die expert is op het gebied van wenkbrauwverzorging. Je wenkbrauwen verven is simpeler dan het lijkt en dankzij de producten van RefectoCil ben je altijd in het bezit van de meest kwalitatieve producten.