logo strength conditioning

Heb je besloten om de knoop door te hakken om zo het zelfde cirkeltje waar je al maanden of zelfs jaren in vast zit te doorbreken? Dan ben je voor personal training Breda bij Breda Strength & Conditioning aan het juiste adres. 

Een personal training op een zeer hoog niveau 

Bij Breda Strength & Conditioning zal er op een zeer hoog niveau worden getraind wat voor de meeste beginnende sporters toch even wennen is. de personal trainers van deze sportschool hebben de benodigde kennis en ervaring om jouw op een optimale manier te begeleiden met het behalen van jouw persoonlijke fitness doelen. Tijdens het sporten onder begeleiding van een personal trainer zul je worden gemotiveerd en worden gepushed om alles uit jezelf te halen. Op deze manier zul je eerder resultaat zien en jouw persoonlijke doelen zullen eerder worden behaald. 


Een voedingsschema gebaseerd op jouw persoonlijke wensen

Intensief trainen is niet het enige benodigde voor het behalen van jouw persoonlijke doelen op het gebied  van fitness. Naast de intensieve trainingen die je zult gaan volgen is het consumeren van juiste voeding ook van essentieel belang. Voordat de training van start gaat zul je daarom ook in gesprek gaan met een personal trainer van Breda Strength & Conditioning. Tijdens dit gesprek zullen jouw persoonlijke fitness doelen en voedingspatroon uitgebreid worden besproken. Na het gesprek zal de personal trainer een voedingsschema opstellen die gebaseerd is op de voeding die jij lekker vindt. Door dit voedingsschema zul je op een verantwoordelijke en lekkere manier gaan werken aan jouw persoonlijke doelen.