ford f150

In Amerika is de Ford F150 Raptor een van de meest populaire auto’s. In Nederland zien we hem nog niet zoveel voorbij komen, maar het is wel duidelijk dat dit model hier ook steeds populairder wordt. Maar waarom zou je eigenlijk een Ford F150 Raptor kopen? Wij beschrijven de voordelen van deze auto hieronder.

ford f150

Super sportief

De Ford F150 Raptor is een super sportieve auto. En dat zie je niet alleen aan de buitenkant, maar ook aan de motor! Sinds het modeljaar 2017 wordt deze auto uitgevoerd met een EcoBoost V6 motor. Hiermee kun je binnen slechts 6,3 seconden een snelheid van 100 kilometer per uur bereiken!

Onverwoestbaar

Kwaliteit staat bij de Ford F150 Raptor voorop. De binnenkant én de buitenkant van deze auto kun je vrijwel niet kapot krijgen. Zijn je banden op lage spanning en rijd je onder extreme omstandigheden? Dan nog blijven de banden goed op hun plek zitten door de uitstekende kwaliteit van de velgen. Het interieur is ook zo sterk dat je het eventueel zou kunnen reinigen met een hogedrukspuit.

ford f150

Groot formaat

Uiteraard mag het grote formaat van de auto ook niet in dit lijstje met voordelen ontbreken. Het is misschien niet voor iedereen ideaal, maar wel als je een grote auto zoekt! Door het grote formaat kun je in deze auto werkelijk alles kwijt.