parfum testers

parfum testersIk vind het altijd fijn om eerst parfum testers aan te schaffen en daarna pas een grote verpakking. Het is namelijk eens gebeurd dat ik een geurtje had gekocht waarvan ik dacht dat ik hem lekker zou vinden, maar dat dit achteraf ongelofelijk tegenviel. Dit kon ik toen helaas niet meer retourneren en daarom was het ongelofelijk zonde van mijn geld. Daar heb ik nu zeker van geleerd en daardoor koop ik eerst miniaturen voordat ik zulke grote bedragen voor zoiets ga neerleggen. Een tijdje terug ben ik naar de drogist geweest, maar daar was het aanbod heel erg beperkt. Daarom ben ik online verder gaan zoeken en kwam ik al snel uit bij een online winkel. Deze webshop heeft een ongelofelijk groot assortiment, waardoor ik vrijwel zeker wist dat ik hier moest gaan slagen.

Een keuze moeten maken

Voor een paar euro heb ik meerdere parfum testers aangeschaft. Deze had ik al na een aantal dagen in huis, dus hierop heb ik helemaal niet lang hoeven te wachten. Toen ik ze ging ruiken, bevielen er meerdere heel erg goed. Het kiezen ging daarom ook lastiger, maar gelukkig is het uiteindelijk toch gelukt. Ik ben ongelofelijk blij met al mijn nieuwe producten!