Het kopen van kindersneakers kan een erg lang en vervelend proces zijn. Het feit is dat kinderen snel groeien en het is noodzakelijk dat ze om de paar weken of maanden nieuwe schoenen krijgen. En als je het perfecte paar voor je kind wilt vinden, kun je ze het beste meenemen zodat ze kindersneakers kunnen passen en je kunt bepalen of ze de juiste pasvorm hebben.

Je duim kan een van de handigste hulpmiddelen zijn

Zet om te beginnen een sneaker op de voet van je kind of vraag hem of haar het zelf te doen als ze groot genoeg zijn. Plaats vervolgens je duim in de ruimte tussen de hiel en de achterwand van de sneaker. De teen moet kunnen passeren, maar niet helemaal. Dit is een teken dat de voet voldoende ruimte heeft in de kindersneakers, maar dat de maat nog wel passend is.

Vergeet het inbreken van de fase

We hebben nog steeds geen verklaring waarom volwassenen soms pijn lijden alleen vanwege schoonheid en de wens om een ​​bepaald paar schoenen te bezitten die esthetisch zeer aantrekkelijk zijn. Ook al betekent het uren pijn omdat de schoenen gewoon helemaal niet comfortabel zijn. Na een tijdje kan dit veranderen, omdat de schoen versleten raakt, waardoor hij wat comfortabeler wordt voor de voet. Waarschijnlijk horen we daarom vaak mensen zeggen dat ze zich momenteel in de inbraakfase bevinden. Hoewel we dit als volwassenen voor onszelf kunnen verantwoorden, raden we je zeker aan om dergelijke situaties te vermijden bij het kopen van kindersneakers.

Kies het juiste moment voor het passen

De beste tijd om kindersneakers te passen is aan het eind van de dag. Waarom? Want dan was de voet het meest gezwollen.

Tijdens uren en uren plezier en spel begint de voet van een kind langzaam te zwellen en tegen het einde van de dag bereikt deze zwelling zijn maximum. Dan kun je je het beste toeleggen op het passen van schoenen, want dit is de maat van de voet op basis waarvan je een beslissing wilt nemen over het kopen van het juiste paar. Dit is belangrijk omdat het blaren en pijn die na een paar uur spelen kunnen optreden, voorkomt.