Wasgeurtje, de heerlijke luxe wasparfum die langdurig een lekkere geur achterlaat op uw wasgoed. Deze milieuvriendelijke geursensatie is volledig kindvriendelijk en wordt rechtstreeks uit Italië geïmporteerd. Ons parfum is vrij van E-nummers en gemaakt op basis van etherische olie. Dit product is enkel een toevoegen tot uw traditionele wasmiddel, en laat een heerlijke geur na keuze achter op uw wasgoed. Bij lekker ruikende kleding voelt u zich immers beter. Zelfs de omgeving om uw wasmachine gaat lekker ruiken, en zorgt er voor dat iedere wasdag begint en eindigt met een glimlach. Bekijk nu snel de opties!

Wasparfum: Hoe werkt het?

De geuren van Wasgeurtje zijn speciaal ontwikkeld als toevoeging tot de was. Onze parfums brengen geen schade tot uw kleding aan, van welk materiaal deze ook gemaakt zijn. Het laat uw was heerlijk ruiken, zowel als de ruimte er omheen. Dit product is perfect geschikt voor mensen die de dag willen beginnen met fris ruikende kleding.

Daarnaast bespaard ons product ook de kosten op parfum en deodorant. De geur blijft vrij lang in de kleding hangen, waardoor er geen extra parfum of deo nodig is. Geschikt voor zowel witte als bonte en donkere was, zorgt ons product gegarandeerd voor een heerlijke geur bij de was!

Hoe werkt het precies? Het toevoegen van een Wasgeurtje is zeer gemakkelijk. Kies het geurtje dat u het beste vind ruiken. Druppel vervolgens de wasparfum in het kindvriendelijke dopje (5ml). Leeg dit dopje vervolgens in de lade van de wasverzachter bij een volle wastrommel. Laat de was draaien, en u merkt het resultaat direct!

Op onze website bieden wij 5 verschillende wasgeurtjes aan, geschikt voor elke was:

  • Blossom drip
  • Morning vapor
  • Flower rain
  • Sundance
  • Full moon

Deze geurtjes worden verkocht in flessen van 100mL, geschikt voor 20 wasjes. Door het toevoegen van dit product tot uw was bent u verzekerd van een heerlijk geurtje bij elke wasbeurt.

Alle geuren die wij aanbieden zijn aangenaam, en geschikt voor iedereen. Natuurlijk kan er wel een voorkeur uit gaan naar een specifiek geurtje. Wasparfum kopen doet u op onze website. Vind nu snel uw favoriete geurtje, en geniet hier elke dag van!

Ons wasparfum proefpakket

Wasparfum kopen? Een keuze maken tussen de verschillende geurtjes is lastig. De namen geven niet echt een duidelijke omschrijving van het product. Hoewel al onze geurtjes lekker ruiken, is de meest gangbare geur die gebruikt wordt de Morning Vapor. Dit geurtje valt bij veel mensen in de smaak, en is zelfs de favoriet!

Wilt u echter een keuze kunnen maken tussen al onze geurtjes, zonder een grote fles van elke te bestellen? Dan is ons wasparfum proefpakket dé optie voor u! Dit pakket bestaat uit 5 flesjes van 10mL, met alle geuren die wij aanbieden op onze website. Zo kan u per flesje 2 wasjes draaien, en zo uw favoriete wasgeurtje kiezen!

Probeer dus nu snel de verschillende milieuvriendelijke wasgeurtjes die wij aanbieden op onze website! Wasmiddel maakt uw kleding schoon, wasverzachter houd uw kleding lekker zacht en onze wasparfums geven de was een heerlijke geur.

Bestel nu snel uw favoriete wasgeurtje op onze website! Heeft u vragen? Dan helpt onze klantenservice u graag!

Lees meer…