Sinds dat ik een MACS Lift heb ondergaan merk ik pas het verschil. De klachten zijn drastisch tot geheel verdwenen! Voorheen had ik namelijk onwijs veel last van een hangend hoofd. Het klinkt misschien erg vreemd maar de hoofdpijn in combinatie met het werk en noem maar op werd mij teveel. Hier wilde ik maar al te graag verandering in zien! Mijn huisarts kon mij hier helaas niet mee helpen waardoor ik zelf online ben gaan zoeken. Diverse bedrijven gezien, echter ben ik bij Kliniek Veldhoven blijven hangen. Dit bedrijf weet immers erg goed waarom ik een afspraak wil maken.

Super service

Natuurlijk ben ik niet iemand die graag zo’n soort behandeling wilt ondergaan. Op zich vind ik het niet erg maar als man zijnde naar een kliniek gaan zie je niet veel. Hierdoor heb ik eerst goed nagedacht of dat ik uberhaupt wel een ingreep wil hebben. Al moet ik zeggen dat ik zo graag van de klachten af wil. Dit heeft mij dan ook uiteindelijk over de streep getrokken en ben naar dit bedrijf gegaan. Tijdens mijn afspraak werd ik dan ook onwijs goed geholpen en zijn al mijn vragen beantwoord.

Nu moest er alleen nog een definitieve afspraak gepland worden om de MACS Lift te ondergaan. Ook dit was geen enkel probleem waardoor ik nog geen drie weken later al geholpen werd! Ik raad het je dan ook echt aan om eens een afspraak te maken bij dit bedrijf.